اسانس طبیعی پرتقال

اسانس طبیعی پرتقال / طعم دهنده طبیعی پرتقال :

پرتقال  :

همانطوریکه میدانیم پرتقال یکی از قدیمی ترین  و پرمصرف ترین مرکبات است که بشر از آن تا کنون استفاده کرده است و خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید است .ویتامین C یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می شود.خواص پرتقال

خواص پرتقال

حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح کنفوسیوس از آن نام برده است .پرتقال اولیه ، کوچک ، تلخ و پر از هسته بوده است که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت تر و شیرین تر شده است . پرتقال سرشار از ویتامین های B,C دارای آهن ، کلسیم ، فسفر ،  پتاسیم ، سدیم و مس است.
تا پیش از پانزده سالگی، سرطان خون بیش از هر سرطان دیگری در کودکان رواج دارد. پژوهشگران دریافته اند کودکانی که تا دو سالگی در هفته ۴ تا ۶ بار پرتقال(یاآب آن)را می خورند میزان ابتلای آنان به  سرطان خون در چهارده سالگی تا نصف کاهش می یابد. در شیر و یا غذای آردی آن ها یک تا سه قاشق کوچک قهوه خوری آب پرتقال اضافه کنیم تا آن ها را در مقابل ویتامین C بیمه کند و از ابتلا به بیماری اسکوربیت و راشیتیسم جلوگیری کند.

خواص پرتقال :

دانشمندان سوئدی کشف کرده اندکه خوردن پرتقال ازسرطان لوزال معده جلوگیری می کند .

 پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای  کاهش کلسترول خون است .

 اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی است .

پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است .

 پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است .

 جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .

 خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .

اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند .

 پرتقال خون را تمیز می کند .

 پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصیت قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است .

 برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند .

آب پرتقال در کودکان یک ساله سبب تسریع در آمدن دندانها می شود.

پرتقال کرم روده را از بین می برد و پائین آورندة تب است.

 

 

 

مشخصاتی که این محصول را از محصولات مشابه برتر می سازد:

  1.  شفافیت فوق العاده
  2.  کیفیت بالا
  3.  مطابق بودن فرمول با استانداردهای جهانی
  4.  دوز پایین مصرف
  5.  تازه بودن مواد

 

ویژگیهای اسانس پرتقال

تهیه شده از بهترین مواد اروپایی توسط شرکت JAR لهستان با بیش از ۴۰ سال سابقه درخشان در اروپا و سایر نقاط جهان

مورد تایید معتبرترین شرکتهای صنایع غذایی در ایران میباشد.
–  مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن)

–  اسانس طبیعی پرتقال تولید شده در شرکت JAR دارای مقاومت حرارتی بالا میباشد.

 

موارد مصرف :
– نان،کیک،شیرینی،بیسکویت
– انواع نوشیدنی ها
– شکلات و آب نبات
– محصولات لبنی
– آدامس
– مواد غذایی دیگر

 

بسته بندی :

۸    و   ۰/۸   کیلوگرمی   ( مایع )

 

این محصول دارای پروانه بهداشت از سازمان غذا و دارو میباشد .

 

 

جهت دریافت نمونه ، سفارش  و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در شرکت تماس حاصل نمایید.

تماس با ما