اسانس طبیعی پرتقال
اسانس طبیعی پرتقال / طعم دهنده طبیعی پرتقال :
پرتقال :
همانطوریکه میدانیم پرتقال یکی از قدیمی ترین و پرمصرف ترین مرکبات است که بشر از آن تا کنون استفاده کرده است و خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری ها مفید است .ویتامین C یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می شود.
حدود ۵۰۰ سال قبل از میلاد مسیح کنفوسیوس از آن نام برده است .پرتقال اولیه ، کوچک ، تلخ و پر از هسته بوده است که در اثر تربیت مهندسی ژنتیکی و همچنین انتخاب نوع بهتر و کود کافی درشت تر و شیرین تر شده است . پرتقال سرشار از ویتامین های B,C دارای آهن ، کلسیم ، فسفر ، پتاسیم ، سدیم و مس است.
تا پیش از پانزده سالگی، سرطان خون بیش از هر سرطان دیگری در کودکان رواج دارد. پژوهشگران دریافته اند کودکانی که تا دو سالگی در هفته ۴ تا ۶ بار پرتقال(یاآب آن)را می خورند میزان ابتلای آنان به سرطان خون در چهارده سالگی تا نصف کاهش می یابد. در شیر و یا غذای آردی آن ها یک تا سه قاشق کوچک قهوه خوری آب پرتقال اضافه کنیم تا آن ها را در مقابل ویتامین C بیمه کند و از ابتلا به بیماری اسکوربیت و راشیتیسم جلوگیری کند.
خواص پرتقال :
دانشمندان سوئدی کشف کرده اندکه خوردن پرتقال ازسرطان لوزال معده جلوگیری می کند .
پوست سفید پرتقال و ورقه های نازک بین قسمت های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است .
اسانس پرتقال ضد عفونت های میکربی است .
پرتقال مقوی معده و ضد گاز معده است .
پرتقال ضد سم ، ادرار آور و نرم کننده سینه و ضد استفراغ است .
جوشانده برگهای پرتقال برای شست وشوی ورم ها و کاهش درد مفید است .
خوردن پرتقال ضد اسپاسم و آرام بخش است .
اسانس پرتقال را برای ضد عفونی کردن بکار می برند .
پرتقال خون را تمیز می کند .
پرتقال گرچه اسیدی است ولی خاصیت قلیایی به بدن می دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است .
برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره های داخل آن بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می کند .
آب پرتقال در کودکان یک ساله سبب تسریع در آمدن دندانها می شود.
پرتقال کرم روده را از بین می برد و پائین آورندة تب است.
مشخصاتی که این محصول را از محصولات مشابه برتر می سازد:
- شفافیت فوق العاده
- کیفیت بالا
- مطابق بودن فرمول با استانداردهای جهانی
- دوز پایین مصرف
- تازه بودن مواد
ویژگیهای اسانس پرتقال
تهیه شده از بهترین مواد اروپایی توسط شرکت JAR لهستان با بیش از ۴۰ سال سابقه درخشان در اروپا و سایر نقاط جهان
مورد تایید معتبرترین شرکتهای صنایع غذایی در ایران میباشد.
– مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن)
– اسانس طبیعی پرتقال تولید شده در شرکت JAR دارای مقاومت حرارتی بالا میباشد.
موارد مصرف :
– نان،کیک،شیرینی،بیسکویت
– انواع نوشیدنی ها
– شکلات و آب نبات
– محصولات لبنی
– آدامس
– مواد غذایی دیگر
بسته بندی :
۸ و ۰/۸ کیلوگرمی ( مایع )
این محصول دارای پروانه بهداشت از سازمان غذا و دارو میباشد .
جهت دریافت نمونه ، سفارش و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در شرکت تماس حاصل نمایید.