اسانس تمشک
اسانس تمشک / طعم دهنده تمشک :
تمشک :
تمشک میوه ای شبیه شاه توت و توت فرنگی است و به رنگ زرد یا سرخ مایل به سیاه یافت می شود. میوه تمشک ترش مزه بوده و به صورت خام یا پخته، شربت، کمپوت و … خورده می شود.در گیلان و مازندران به این گیاه تمش، ولش، بولوش و بوروش و در آذربایجان بؤیورتکن می گویند.سرشار از ویتامین های C وK است و دارای خواص خنک، نرم کننده و ضد اسکوربوت می باشد.
گفتنی است که تمشک مانند دیگر میوه هایی که در خانواده توت ها طبقه بندی می شوند، یک آنتی اکسیدانت قوی است و خاصیت ضد سرطانی دارد. یک فنجان تمشک، ۱۴میلی گرم ویتامین C و ۸/۰ میلی گرم ویتامین E دارد.
علاوه بر این تحقیقات نشان می دهد خوردن تمشک به جلوگیری از روند پیر شدن سلول ها کمک می کند و عملکرد بدن و مغز را بهبود می بخشد.
میوه تمشک مثل چیالک سرشار از ویتامین های ث ، قند، توت ، جوهر لیمو و ترشی سیب است و به همین جهت طعم ترش مطبوعی دارد، و به علت داشتن املاح زیاد، خون را قلیایی کرده و ترشی آن را از بین می برد.میوه تمشک بسیار خنک و ضد رطوبت بدن است و راه ورود میکربها را به عروق می بندد و از خونریزی و فساد خون جلوگیری کرده ، و رقت خون را درمان می کند.
خواص تمشک :
این میوه جنگلی، سر درد را درمان، خون را تصفیه و قلیایی می نماید.
ضدعفونی کننده بدن بوده، اوره و فشارخون را کاهش می دهد.
ملین و اشتهاآور بوده و ادرار را زیاد می کند.
مسکن صفرا و پاک کننده صفرا از امعاء است.
بهترین درمان روماتیسم و تصلب شرایین است،
برای کسانی که از درد معده رنج می برند، میوه ی خوبی است و از تحریکات جلدی جلوگیری می نماید.
قندش برای مبتلایان به مرض قند مفید و مداوا است خوردن آن تنفس را آسان و تنگ نفس را درمان می کند.
شربت تمشک برای مبتلایان به تب و آبله مرغان و سرخک بسیار مفید است.
قرقره جوشانده تمشک برای درمان درد گلو و آنژین سود فراوان دارد.
سکنجبین میوه تمشک خنک کننده بوده و برای رفع یرقان و التهاب صفرا و کبد سودبخش است.
میوه تمشک مقوی احشاء رحم است،
مشخصاتی که این محصول را از محصولات مشابه برتر می سازد:
- شفافیت فوق العاده
- کیفیت بالا
- مطابق بودن فرمول با استانداردهای جهانی
- دوز پایین مصرف
- تازه بودن مواد
ویژگیهای اسانس تمشک
تهیه شده از بهترین مواد اروپایی توسط شرکت JAR لهستان با بیش از ۴۰ سال سابقه درخشان در اروپا و سایر نقاط جهان
مورد تایید معتبرترین شرکتهای صنایع غذایی در ایران میباشد.
– مایع(محلول در آب ،محلول در روغن،محلول در آب و روغن)
– اسانس تمشک تولید شده در شرکت JAR دارای مقاومت حرارتی بالا میباشد.
موارد مصرف :
– نان،کیک،شیرینی،بیسکویت
– انواع نوشیدنی ها
– شکلات و آب نبات
– محصولات لبنی
– آدامس
– مواد غذایی دیگر
بسته بندی :
۱ و ۵ و ۲۰ کیلوگرمی (مایع)
این محصول دارای پروانه بهداشت از سازمان غذا و دارو میباشد .
جهت دریافت نمونه ، سفارش و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در شرکت تماس حاصل نمایید.