روغن ترانس پایین ویژه بیسکوئیت
روغن ترانس پایین ویژه بیسکوئیت
کاربرد :
- جهت مصرف در انواع بیسکوییت
- قابل مصرف در تولید انواع شیرینی های خشک
مزایا :
- دارای بافت یکنواخت
- کاهش زمان تهیه خمیر بیسکوییت
- تغییر فرمولاسیون متناسب با فصل های مختلف
- ایجاد بافت ترد در بیسکوییت
- جلوگیری از برگشت طعم بیسکوییت
- عدم سفیدک
- دارای اسید های چرب امگا ۳ و امگا ۶
- دارای ترانس پایین
شرایط نگهداری :
- در دمای ۲۰ – ۲۵ درجه سانتیگراد ، در محیط خشک و دور از تابش مستقیم آفتاب