دکتر پرویز جهانگیری اظهار داشت: از بین حدود سه هزار ماده افزودنی که در جهان مصرف می شوند، اکثرا موادی هستند که اسانس آنها طبیعی است ولی خیلی ها فکر می کنند تا می گوییم افزودنی، تصور ماده شیمیایی به ذهن خطور می کند در حالی که بالای ۹۵ درصد افزودنی ها طبیعی هستند.
وی از وجود بیش از ۱۶۰ استاندارد در بخش افزودنی ها خبر داد و اظهار داشت: این استانداردها با بررسی جامعی که روی مواد صورت گرفته است، ایجاد شده اند. زمانی که در حال تدوین استانداردها بودیم، از تمام استانداردهایی که در جهان وجود داشت، بهره بردیم.
رئیس هیئت مدیره انجمن افزودنی های صنایع غذایی ایران با بیان اینکه استانداردها هم ضرورت و هم محدودیت استفاده از افزودنی را مشخص می کنند، گفت: مسئولین بهداشتی کشور نیز با استناد به این استانداردها، در صدور پروانه هایی که در وزارت بهداشت صورت می گیرد و همچنین بازرسی ها، از این استانداردها استفاده کرده اند و آنها را ملاک خود قرار داده اند.
سایت مرجع : http://www.ivoia.com